nordvest.klinik-kbh.dk: Klinik i Nordvest

Klinik i Nordvest

Nordvest er en bydel i Købehavn, der er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg og dækkes af postnummer-distriktet 2400 København NV. Bydelen afgrænses fra nord af den øvrige del af bydelen Bispebjerg, bydelene Østerbro og Nørrebro, Frederiksbjerg Kommune og  bydelene Vanløse og Brønshøj-Husum. 
Området har mange træk fra gamle sociale bolig- og industribyggerier, hvor mange af bygningerne endnu ikke er renoveret. Derfor giver de gamle bygninger mulighed for at lægge areal til diverse foreninger, erhvervsmål og andet lign. 

 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.