nordvest.klinik-kbh.dk: Klinik i Rentemestervej

Klinik i Rentemestervej

Rentemestervej, tidligere H.C. Andersens vej indtil 1930 er gennemgående i Nordvest og her ligger mange forskellige virksomheder. Vejen går fra den tidligere Lygten Station til Utterslev Kirke. I krydset ligger 5- etagers beboelsesejendomme, og ved siden af er der erhverv i alle mulige typer. Det var også her, hvor Tekno-legetøjsbilerne blev produceret. 

 

 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.