nordvest.klinik-kbh.dk: Klinik i Nordvest

Klinik i Nordvest

Nordvest, også kaldet Nordvestkvarteret afgrænses fra bydelen Bispebjerg, bydelene Østerbro og Nørrebro, Frederiksberg Kommune og bydelene Vanløse og Brønshøj-Husum og går igennem vejene, Tagensvej, Frederiksborgvej, Tuborgvej/Tomsgårdsvej/Hulgårdsvej, Borups Allé og Hillerødgade. 

I Nordvest finder man mange store grønne arealer, herunder blandt andet Utterslev Mose som er Københavns største samlede parkareal. I den nordvestlige retning er Bispebjerg Kirkegård placeret, som består af mange berømte gravsteder, kunstværker og Nordvests eftertragtede Kirsebær Alle. Her flokkes mennesker især i efteråret for at opleve de mange kirsebærtræer. 

Vinderen af den Danske Lyspris i 2010 blev Nordvestparken som blev anlagt i 2009. Selv om Nordvest er nærmere placeret bydelen Bispebjerg, bliver Nordvest ofte sat i forbindelse med Nørrebro-bydelen, da man ønsker at integrere de to byer bedre sammen. 
I dag er Nordvest meget præget af etnisk diversitet hvad angår alt fra beboere til butikkere, som kan spænde vidt omkring forskellige nationaliter og kutlurer. 


 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.