nordvest.klinik-kbh.dk: Klinik i Frederiksborgvej

Klinik i Frederiksborgvej


Frederiksborgvej er anlagt af Christian 4 og løber igennem Nordvest og forbinder den med Gladsaxe kommune. I nærheden af vejen finder man blandt andet Nørrebro station og man finder ligeledes cafeer, bibliotek og forskellige kulturtilbud. Derudover er der også et hav af bybusser og transportmuligheder. Vejen er centralt beliggende og er i god udvikling med nyere ejendomme. Vejen er også tæt på Utterslev Mose, Lersøparken og Bispebjerg Kirkegård.  

 

 

 

 

 

 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.