nordvest.klinik-kbh.dk: Klinik i Borups Allé

Klinik i Borups Allé


Borups Allé forbinder Nørrebro med Frederiksberg og Nordvestkvarteret med sin strækning på 3 km fra Jagtvej og Rantzausgade tæt på Hillerødmotorvejen. Vejen er den næstmest trafikerede vej i København med ca 52.700 køretøjer i 2010. Borups Allé er opkaldt efter L.C. Borups som var finansborgmester fra 1883. På vejen finder man også Telefonhuset (1959) som i dag er TDC's. 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.